Τα προϊόντα αποστέλλονται Πόρτα-Πόρτα με courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε δύο ή τρεις εργάσιμες ημέρες από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας.

Η εταιρεία ΡΟΔΑΝΟΣ (www.rodanos.gr) δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης.

Η χρέωση των μεταφορικών υπολογίζεται και προτείνεται στη φόρμα παραγγελίας. Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας ειναι ΔΩΡΕΑΝ για ποσό άνω των 70€, αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, το κόστος είναι 2,5 ευρώ. Οι παραγγελίες για Κύπρο κοστίζουν 13 ευρώ έως 2 κιλά και επιπλέον η αντικαταβολή 3 ευρώ.
Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας από την Εταιρεία ΡΟΔΑΝΟΣ κατευθείαν από τα καταστήματά μας.

Θα μας βρείτε:

  • RODANOS – COSMOS – 11ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ ΕΜΠ.ΚΕΝΤΡΟ MEDITERRANEAN COSMOS ΤΚ 57001 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • RODANOS – ΣΑΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
  • RODANOS – ΗΟΤΕL POMEGRANNATE ΠΟΤΙΔΑΙΑ ΧΑΛΛΚΙΔΙΚΗΣ
  • RODANOS – HOTEL IKOS OLIVIA RESORT ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο τηλ 2310 473281 ώστε να σας περιμένουμε!
Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.
Στην περίπτωση αποστολής των προϊόντων σας μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκτέλεση της παραγγελίας σας μέσω του site www.speedex.gr , μέσω του tracking number που σας έχει αποσταλεί.